TKK . Arkkitehtiosasto .arkit . ohjeet . mikroluokka . laitteisto
Arkkitehtiosaston mikroluokka

etusivu
. laitteisto . ohjelmat . tulostaminen .
mikrotuki . arkit etusivu

Arkkitehtiosaston koneet ja laitteet

Yläkerran mikroluokka
-
22 PC:tä (2,4GHz, 1GB RAM)
-
mustavalkoplotteri HP Designjet 430 (A-PSA12401)
-
laserprintteri HP Laserjet 5100dlt (A-PSA401)
-
skanneri Epson Perfection 3200 Photo
-
diaskanneri Nikon Super Coolscan 4000

Kellarin mikroluokka
poissa käytöstä syksyn 2006

Metallimiehenkuja
- 10 PC:tä (2GB RAM)
- laserprintteri A3

Kirjasto
- kirjastokäyttöön muutama PC ja skanneri

Piirustussalit
- 1-2 PC:tä jokaisessa salissa

Maarintalo
reilusti mikroja
osoite: Sähkömiehentie 3

Väriprinttaus
on maksullista ja toimitetaan vahtimestarin kautta
väriplotteri Epson Stylus Pro 10000F (A-sty10000)
värilaser Gestetner DSc38 (A-PSC)

Digitaalikamerat + muistikorttien purkumahdollisuudet
Arkkitehtiosaston kellarissa. Digikameroita lainattavissa:
- 3 * Olympos Cameda C-3040ZOOM (3,3 megapikselin tarkkuus, 3*optinen zoom)

Google

© ARKIT - Teknillinen korkeakoulu - Helsinki University of Technology. Tämä materiaali on tehty arkkitehdin tietotekniikan opiskelua varten. Materiaalin osittainenkin kopioiminen sekä kaupallinen käyttö missään tunnetussa muodossa, digitaalisesti tai paperilla, on kielletty ilman tekijän lupaa. This material is ment for the study of architectural IT. Even partial copying or commercial use in any form, digitally or on paper, is strictly forbidden without the concent of the author. webmaster: Iivo Vänskä: iivopistevanska@tkk.fi.